Menu

Menu

Opstartsmenu, forår 2021

Dansk smørrebrød

I foråret 2021 starter vi anderledes op. Køledisken byder på frisk og lækkert traditionelt dansk smørrebrød. Det er fx smørrebrød med æg og rejer, rødspættefilet, dyrlægens natmad, flæskesteg og lign. Der vil også være varianter til jer, som ikke spiser kød eller fisk.

Køledisken har altid noget at byde på af kager såvel som smørrebrød mv. Det er ikke nødvendigvis det samme du møder hver gang. Nogle gange vil der fx også være landgangsbrød med kød, fisk og ost. Nogle gange vil der også være mulighed for at bestille de velkendte Stjerneskud og Pariserbøf.

Eksempler fra forårsmenuen

  1. Smørrebrød med æg og rejer
  2. Smørrebrød med fiskefilet, rejer og asparges
  3. Smørrebrød med roastbeef, hjemmelavet agurkesalat og peberrod
  4. Smørrebrød med ribbensteg, rødkål og hjemmelavet agurkesalat
  5. Dyrlægens natmad
  6. Vegetarvarianter af smørrebrød med fx avocado eller sommerkartofler
  7. Brød med brie, solbærsyltetøj og grønt

Hvad byder sommeren på?

Sommeren vil som altid byde på Juels Cafes specialiteter, såsom Stjerneskud og Pariserbøf og formentlig også Juels Tallerkener. Ingen ved dog, hvad sommeren byder på af rammer for cafegæster og -værter. Vi tilpasser menukortet, så vi kan tilbyde jer det bedste under de mulige rammer. Om det betyder gensyn med Juels burger og andet – det vil tiden vise.

Se udvalg af kager mv. i baren

Bestil og betal venligst ved baren – og vi serverer maden