Om os

Om Juels Cafe

Ved kanten af havneindløbet i Bogenses gamle havn byder Juels Cafe på Frokosttallerken, Stjerneskud, Sandwich, kaffe, kage og is.

Juels Cafe på Østre Mole har været frokostcafe på havnen i Bogense siden 2002. Vi har sæsonåbent fra slutningen af marts til efterårsferien. Her i 2022 åbner vi op lørdag, d. 2. april.

Spisekortet har siden starten været inspireret af det traditionelle danske køkken og chefens baggrund som smørrebrødsjomfru. Friske, danske, udvalgte råvarer er en af de ting, som vi vægter allerhøjest. Desuden er der tænkt meget over madspild. Vi undgår f.eks. unødigt madspild ved at lave tallerkener tilpasset dem med en mindre sult. Derfor fås Stjerneskud i flere størrelser og børnemenuer er ikke kun forbeholdt de små poder.

Besøg Juels Cafe, hvis du er til frisk, dansk sommermad, som nydes i et hyggeligt, attraktivt havnemiljø på toppen af Nordfyn.

Cafeen ejes og drives af Birgit Kehlet Pedersen og Karsten Juel Pedersen. Birgit har mere end 40 års køkkenerfaring, heraf en årrække i restaurationsbranchen og storkøkken, hvorefter de to har været bestyrepar i Nordfynshallen i 15 år. I Juels Cafe er 2022 parrets 21. sæson.